Over mij

Mijn naam is Ivonne de Natris. Ik ben geboren in de mooie plaats Wateringen in 1966. Inmiddels woon ik ruim 20 jaar in Voorburg (Gemeente Leidschendam-Voorburg). Naast mijn rol als moeder van twee kinderen en echtgenote ben ik zelfstandig ondernemer. Ik organiseer evenementen en ondersteun (communicatie)projecten bij allerlei bedrijven en organisaties. Natuurlijk maak ik ook tijd om gezellig met mijn moeder op stap te gaan. De vriendschap met mijn culinaire club, ruim 30 jaar, is voor mij heel belangrijk. Koken en lekker eten blijft verbinden… Ieder jaar zet ik me ook in als collectant voor het goede doel.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand verbonden aan de Gemeente Rijswijk (ZH) vind ik het heel bijzonder om een duik te mogen nemen in het leven van twee mensen en als het ware een tijdje mee te liften in een hele gelukkige en opwindende periode van hún leven.

Liefbruidspaar - Over mij

2 april 2019:
En dan gaat de bel en sta je oog in oog met een enthousiaste medewerker van Top Trouwbedrijven. En die zegt je dan even dat je winnaar bent van de Top Trouwbedrijven Award 2018-2019! Categorie: Trouwambtenaar.

Toptrouwbedrijven: "De Top Trouwbedrijven Award zet elk jaar die trouwleveranciers in het zonnetje die bruiloften net even extra bijzonder weten te maken. Leveranciers die door middel van hun passie voor het vak en vakbekwaamheid ervoor zorgen dat bruidsparen een onvergetelijke dag beleven. De winnaar wordt gekozen door bruidsparen zodat er wordt beoordeeld op de directe en persoonlijke ervaring van de consument."

Liefbruidspaar - Over mij